Smällare borde förbjudas!

Varje nyår kommer jag fram till samma sak – smällare borde förbjudas. Visst är jag inte speciellt förtjust i fyrverkerier heller, men de är i alla fall vackra och festliga att se på. Smällare däremot innebär bara massor av oväsen och tillför ju ingenting. Djuren blir superrädda och det är ett himla jobb för alla djurägare att försöka hålla djuren lugna. Dessutom lider man ju med de små krabaterna, inte konstigt att de blir rädda av alla smällar. Jag förstår faktiskt inte alls hur smällare fortfarande kan vara tillåtet, det är dessutom dåligt för naturen. Man kan ha väldigt roligt utan fyrverkerier och smällare och bara umgås med vänner. Själv älskar jag att dricka öl med vännerna och Jag hittade massor av ölglas i tvåpack för en billig peng som jag ska inviga i helgen. Tänkte bjuda hem lite vänner och bara äta och dricka gott och låta dem njuta av den friska lantluften.

Synd att det låter så fruktansvärt
Inte mycket slår en kall öl

(Visited 1 times, 1 visits today)